Van der Wiel Optiek & Optometrie

Van der Wiel Optiek & Optometrie - Ede

In Ede is Van der Wiel Optiek en Optometrie al 66 jaar de oogspecialist. In al deze jaren zijn zij innovatief op het gebied van oogzorg, contactlenzen en sportvision.

Je komt terecht in een moderne winkel, waar iedere medewerker jou op een fijne informele wijze kan adviseren. Met oprechte interesse luisteren zij en komen met een passende oplossing.

Contactlenzen in Ede

Er staat een team van specialisten om je te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen. Men luistert naar de wensen en komen samen met jou tot de beste oplossing voor jouw ogen.

Nachtlenzen in Ede

Wil je liever overdag geen bril of contactlenzen dragen, dan zijn nachtlenzen wellicht de oplossing voor je. Deze draag je tijdens het slapen en overdag kun je scherp kijken zonder bril of lenzen. Het is ook mogelijk om hier een leesdeel in te verwerken, waardoor je overdag ook op alle afstanden scherp kunt kijken. De medewerkers van Van der Wiel Optiek & Optometrie informeren je graag over de mogelijkheden.

Contactlenscontrole in Ede

Of je nu de contactlenzen online, in de winkel of ergens anders koopt, bij Van der Wiel Optiek & Optometrie ben je van harte welkom. Ieder oog verdient goede oogzorg. En die bieden zij graag. Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen naar de contactlenzen gekeken, maar ook naar de gezondheid van het oog. De specialisten geven je advies over de lenzen, onderhoud ervan en de gezondheid van je ogen. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg en contactlenzen.

Ga naar: Meer informatie over de contactlenscontrole bij VD Wiel Optiek

Bijziendheid bij kinderen

De ogen van kinderen worden in de huidige tijd aardig op de proef gesteld. Al op jonge leeftijd wordt er veel dichtbij gewerkt met smartphones, tablets en laptops. Ook op school wordt er intensief dichtbij gewerkt. Daarnaast spelen kinderen steeds minder buiten.

Inmiddels is aangetoond dat dit niet goed is voor de ontwikkeling van de ogen. De bijziendheid, ook wel de min sterkte genoemd, neemt hard toe. Zit er in de familie ook al bijziendheid, dan speelt een erfelijke factor ook nog mee.

Bij Van der Wiel Optiek & Optometrie in Ede zijn er optometristen die gespecialiseerd zijn in deze bijziendheid bij kinderen. Onze optometristen zijn opgeleid om deze bijziendheid op te sporen hebben de kennis en technieken om de ontwikkeling van deze bijziendheid te remmen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Oogzorg en optometrie

Van der Wiel Optiek & Optometrie in Ede hebben optometristen in huis, deze zijn opgeleid om uw ogen volledig te kunnen onderzoeken. Of het nu om preventief onderzoek gaat naar glaucoom, staar of een netvliesonderzoek. Je bent bij Van der Wiel in Ede op het juiste adres. Ook voor een uitgebreid onderzoek naar de samenwerking tussen de beide ogen kun je bij de winkel in Ede terecht. Wij kunnen bijvoorbeeld oorzaken vinden van vermoeidheidsklachten of als je bijvoorbeeld vaak last hebt van hoofdpijn. Veel van deze klachten zijn terug te leiden naar de samenwerking tussen de beide ogen en de hersenen.

Sportvision in Ede

De passie voor sport van de medewerkers is ook terug te vinden in de winkel. Er worden bij Van der Wiel Optiek & Optometrie uitgebreide onderzoeken gedaan speciaal gericht op (top)sporters. Zo kunnen zij reactiesnelheden testen, maar ook de oog-hand coördinatie. Daarnaast geven zij visuele trainingen waardoor jij nog beter wordt in jouw sport.

Bij Van der Wiel Optiek & Optometrie heten ze je dan ook van harte welkom in hun mooie winkel. Zij zijn makkelijk te bereiken, zowel te voet, fiets, openbaar vervoer als met de auto. Er is eigen parkeergelegenheid bij de winkel.

Herbert, Lies & Rik van der Wiel,
Medewerkers

Van der Wiel Optiek & Optometrie
Telefoonweg 212
6711 NB Ede Gelderland
Netherlands