Precision1 daglenzen voor de actieve jongeren

Precision1 ™ is een nieuwe daglens bedoeld voor de jongere brildragers. Producent Alcon geeft aan dat een grote meerderheid van de jongeren liever contactlenzen draagt dan een bril. Echter, bijna de helft stopt door teleurstelling alweer binnen 3 maanden. Precision1 ™ daglenzen hebben alles in zich om succesvol gedragen te worden.

Jongeren willen contactlenzen dragen

Uit onderzoek van de producent blijkt dat 72% van de jongeren geïnteresseerd is in het dragen van contactlenzen. Dit is een serieus groot aantal. En juist de ogen van jongeren ontwikkelen zich nog. Een goede aanmeting van contactlenzen is dan ook noodzakelijk, net als het goed opvolgen door controles. Onderstaande oogzorgspecialisten zijn dan ook de aangewezen personen om nieuwe contactlensdragers te adviseren.

Jongeren stoppen snel met het dragen van contactlenzen

Helaas blijkt ook dat jongeren snel stoppen met het dragen van contactlenzen. Er hoeft maar iets tegen te zitten en ze laten de lenzen links liggen. Maar liefst 42% stopt al binnen 3 maanden na het eerste gebruik. Het goed aanmeten van contactlenzen en de opvolging daarvan door ervaren oogzorgspecialisten zorgt ervoor dat contactlenzen juist wel succesvol gedragen worden.

Precision1 daglenzen zorgen voor comfort

Alcon zet duidelijk in op het comfort van contactlenzen. De Precision1 ™ daglenzen hebben een bijzondere materiaal opbouw. Zo bevat de contactlens centraal een watergehalte van 51% maar daaromheen bevat het materiaal maar liefst 80% vocht! Dit zorgt ervoor dat de contactlens niet snel droog aanvoelt zoals andere hoogwatergehalte contactlenzen. Dit is gelukt door de Smartsurface technologie en zorgt dat de traanlaag op het oog mooi constant blijft en daardoor ontstaat een haarscherp beeld.

Precision1 daglenzen kopen

De Precision1 daglenzen koop je bij onderstaande oogzorgspecialisten. Deze meet eerst de contactlenzen goed aan. De oogzorgspecialist bespreekt jouw wensen voor het gebruik van de contactlenzen en doet enkele oogmetingen. Zo wordt beoordeeld of jouw ogen geschikt zijn voor de Precision1 daglenzen of dat een andere oplossing wellicht beter bij je past. Na het aanmeten kun je de contactlenzen eerst proberen voordat er een definitieve set besteld wordt. Zo weet je zeker dat ook jij tevreden en zonder problemen contactlenzen zal dragen.

NB: dit artikel is niet gesponsord!

Afspraak maken voor een contactlenscontrole of een oogmeting?

Maak nu een afspraak bij een winkel bij u in de buurt voor een goede oogmeting of een contactlenscontrole. Ook als u de contactlenzen online heeft gekocht!

Maak online een afspraak voor een oogmeting bij een Pearle vestiging bij jou in de buurt !

      Geef als eerste een reactie

      Geef een reactie

      Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.