Meekleurende contactlenzen binnenkort beschikbaar!

meekleurende contactlenzen ACUVUE OASYS with Transitions

Je kent ze vast wel, de bril die verkleurt als je de zon in loopt. Binnenkort zijn er ook meekleurende contactlenzen. Hoe gaaf is dat?

Acuvue® Oasys with Transitions™

Johnson & Johnson Vision wordt gezien als de voorloper op het gebied van de ontwikkeling van snel-vervanging-contactlenzen. Zij brengen de ACUVUE® OASYS with Transitions™ op de markt. Momenteel de enige automatisch meekleurende contactlens ter wereld!

Het bijzondere aan deze lens is dat deze ook meekleurt als het binnen erg licht is, bijvoorbeeld als je achter je bureau aan het werk bent en de zon je aan het plagen is.

Maar wat denk je van autorijden? De lens kleurt gewoon donker als het erg licht is en wordt weer helemaal helder als je een tunnel inrijdt! Ideaal toch?

Helemaal top zijn deze contactlenzen ook voor buitensporten. Hoe irritant is het niet als je bijvoorbeeld aan het voetballen, tennissen of hockeyen bent en je staat in de felle zon. Een zonnebril opzetten en weer afzetten is geen doen. Met deze ACUVUE® OASYS with Transitions™ meekleurende contactlenzen hoef je daar niet meer over na te denken. Wie weet gaan je presentaties nog wel verder om hoog!

Waar zijn de ACUVUE® OASYS with Transitions™ te koop

Binnenkort zijn de meekleurende contactlenzen van ACUVUE® OASYS with Transitions™ te koop bij de volgende winkels.

Maak online een afspraak voor een oogmeting bij een Pearle vestiging bij jou in de buurt !

   Lees meer informatie over zonnelenzen

   Geef als eerste een reactie

   Geef een reactie

   Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.