Air Optix Night and Day Aqua (3 lenzen)

 27,95

Air Optix Night and Day Aqua – Alle topmerken, scherpe prijzen & snel aan huis. Geniet van betrouwbare service en tal van promoties!

EAN: 0846566661985 Categorie:

Beschrijving

Air Optix Night and Day Aqua continue maandlenzen

Air Optix Night and Day Aqua contactlenzen van Alcon werden speciaal ontworpen om gedurende één volledige maand gedragen te worden, en vallen dus onder de continue contactlenzen. Uiteraard kunnen deze lenzen ’s avonds worden uitgenomen, zoals normale lenzen met een maandelijks vervangingsschema. Maar sommige gebruikers kunnen ze gedurende tot wel 30 dagen en 29 nachten inhouden, dankzij de uitzonderlijk hoge zuurstofdoorlating van deze lens.

  • Draag de lenzen een maand lang continu, dag en nacht. Soms is een dag niet genoeg, toch? De AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA zijn contactlenzen die je langdurig kunt blijven dragen, tot wel 30 dagen en nachten achter elkaar.
  • Blijvend comfort, de hele dag, elke dag. Je kunt de lenzen niet langer dan 30 dagen achter elkaar dragen. Dat betekent dat je de lenzen kunt blijven dragen, naar een vergadering, de sportschool, tijdens een avondje uit en terwijl je slaapt – maar niet langer dan 30 dagen.
  • Constante bescherming. Droogheid en een gebrek aan comfort mogen nooit on derdeel zijn van jouw lenservaring. Daarom zijn de AIR OPTIX® contactlenzen voorzien van de SmartShield® Technologie die je lenzen beschermt tegen irritatie, de hele maand lang.

Hoogwaardig ontwerp voor langdurig of continue dragen

De productfamilie Air Optix staat bekend om hun mogelijkheid tot langdurig dragen. De Air Optix Night and Day Aqua zijn hier dankzij hun specifieke ontwerp de allersterkste in. Let wel op want deze draagwijze is niet voor iedereen geschikt! Je moet steeds uitdrukkelijk, persoonlijk advies inwinnen bij de specialist of opticien voor je met langdurig of continue dragen begint!

Raadpleeg de oogspecialist

Je moet niet enkel ten rade bij de opticien of arts betreffende het langdurig dragen, maar ook om de pasvorm van deze lenzen te testen, ook is dit product één van de technologisch beste op de markt op dit moment. Koop Air Optix Night and Day Aqua dus niet zonder eerst zeker te zijn van de pasvorm! Deze maandlenzen hebben namelijk een heel kleine diameter (DIA = 13.8 mm) die slechts een beperkt aantal mensen zal passen. Gooi dus geen geld weg en raadpleeg jouw specialist alvorens je deze lenzen in huis haalt.

Met betrekking tot de zuurstofdoorlating van deze lenzen: (Dk/t) is de universale standaard voor het uitdrukken van zuurstoftransmis­sie. Het toont de zuurstofdoorlating van het materiaal (Dk) in verhouding met de dikte van de lens (t). Onze website hanteert deze formule voor ELK type lens, vermist het merendeel van de fabrikanten deze norm hanteert. De fabrikant, echter, geeft heel soms slechts de (Dk) waarde weer op hun doosje. Hoewel je op onze website dan een (Dk/t) waarde ziet die anders is dan de (Dk) waarde, toch is deze dezelfde. Dit kan makkelijk worden bewezen door de (Dk) waarde van jouw doosje te delen door de dikte van de lenzen uit jouw doosje. Let dus op dat (Dk/t) en (Dk) twee verschillende cijfers zijn, maar eenzelfde sterkte van zuurstofdoorlating aanduiden.

Prijsvergelijk Air Optix Night and Day Aqua (3 lenzen)

Extra informatie

Fabrikant

Alcon

Type

Standaard

BC

8.4, 8.6

Dia

13.8

Verpakkingsgrootte

3 lenzen

Vervangingsschema

1 maand

Zuurstofdoorlaatbaarheid

175 Dk/t

Watergehalte

24%

Sterktebereik

-10.00 tot +6.00

Lensmateriaal

Lotrafilcon A

Langdurig of continue draagbaar

Ja

UV-filter

Nee

Productnaam

Air Optix Night and Day Aqua

Medisch hulpmiddel

Nee